Yerköy'de tayini çıkan öğretmenlere veda yemeği düzenlendi

Yerköy 80.Yıl Ortaokulu personeli, kurum türünün değişmesi nedeni ile farklı okulla atamaları gerçekleşen öğretmenlere veda yemeği düzenledi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 12:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

80.Yıl Yerköy Ortaokulu Müdürü Bilal Özcan, okul bünyesinde bulunan öğretmenlerden bazılarının kurum türünün değişmesinden dolayı başka okullara tayinlerinin çıktığını belirterek, "Öğretmenlerimiz okulumuzda bugüne kadar eğitim hizmeti vermiş, çok sayıda öğrenci yetiştirmişlerdir. Başka okullara atamasın yapılan arkadaşlarla hem vedalaşmak hem de onlara yeni okullarında başarılar dilemek için böyle bir etkinlik düzenledik. Sınıf öğretmeni arkadaşlarımızın kurumumuzda görev yaptığı süre içerisinde göstermiş oldukları fedakarlık, başarı ve samimiyetten dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yeni okullarında da aynı şekilde başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Biz arkadaşlarla sadece resmi olarak ayrıldık. Yoksa kendilerine hem okulumuzun hem gönlümüzün kapısı her zaman ardına kadar açıktır." dedi.

Yemek sonrası sınıf öğretmenlerine teşekkür plaketi takdim edildi. Plaket töreni sonrası ataması gerçekleşen öğretmenler hatıra fotoğraf çektirdi. - Yozgat

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber