Özhaseki: İyi olan çizgiyi tutturursanız başarılı olursunuz

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, gençlere çağrıda bulunarak, ?Her zaman iyi olmaya iyi şeyler yapmaya gayret edin

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 10 Kasım 2012 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İyi olan çizgiyi tutturursanız hayatta hep başarılı olursunuz.? dedi.

Başkan Mehmet Özhaseki, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları'nın ev sahipliğinde gerçekleşen tanışma kokteyline katıldı. Erciyes Üniversitesi kampus alanında bulunan Sahil Kafe'de gerçekleşen programa Başkan Özhaseki'nin yanı sıra AK Parti İl Başkanı Ömer Dengiz, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Okandan ve AK Parti Gençlik Kolları üyeleri katıldı.

Kokteylde bir konuşma yapan Başkan Özhaseki, Türkiye'nin AK Parti iktidarı sayesinde sağlık, eğitim ve diğer alanlarda çağ atladığını ifade ederek, halkın gerçek anlamda kendini temsil imkanı bulduğunu söyledi.

Hayatın zıtlıklarla birlikte var olduğunu kaydederek gençlere nasihatlerde bulunan Başkan Özhaseki, ?İyi varsa kötü de hep olacak. Her zaman iyi olmaya iyi şeyler yapmaya gayret edin. İyi olan çizgiyi tutturursanız hayatta hep başarılı olursunuz. Hangi mesleği seçerseniz seçin mutlaka en iyisi olmak için seçin ve bunun için gayret edin. İlk kez belediye başkanı seçilerek teslim aldığım Kayseri ile bugünkü Kayseri arasında dağlar kadar fark var. Bir zamanlar sokaklarından pis sular akan şehrimizi, bugün dünya şehirlerinin dahi gelerek kardeş şehir olmak istedikleri Kayseri'ye taşıdık. Bunların hepsi gayretle, azimle çalışarak oldu.? diye konuştu.

Başkan Özhaseki, gençleri erken yaşlardan itibaren ülke meseleleriyle ilgileniyor olarak görmekten mutluluk duyduğunu belirterek, ?Gencecik yaşınızda ülke meseleleri için fikir sancısı çekiyor, memlekete hizmet kaygısıyla çalışıyorsunuz. Buraya gelmek yerine kahvehanede de olabilirdiniz. Bu çizginizi hiç bozmayın, gayretle çalışmaya devam edin. Size kötülük yapmak isteyenler dahi sizin sevginizin ve merhametinizin karşısında erisin, düşmanlık ve kavgadan kimse bir şey kazanamaz? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber