Gülsar: Okullar takım ruhuyla yönetilmeli

Osmangazi ilçesinde görev yapan okul müdürleriyle bir araya gelen Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, müdürlerin okullarını antrenör takım ruhu ile yönetmelerini istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 09:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Şevket Barca'nın da katıldığı toplantı BTSO Eğitim Vadisi Oğuz Kağan Köksal Salonu'nda gerçekleştirildi.

Birlikte başarmanın çok güzel olduğunu ifade eden Atilla Gülsar, ?Geçtiğimiz yıl üniversite sınavlarında elde edilen başarı bizleri mutlu etti. Daha fazla çalışarak daha büyük başarıların mutluluğunu yaşamalı ve yaşatmalıyız. Bir antrenör takımını nasıl yönetiyorsa, müdürlerimizin de okullarını takım ruhuyla yönetmesini arzu ediyorum. Okullarımızda motivasyon ve fiziksel şartların yanında başarıyı yakalayabilmek için uygulanacak planlar konusunda öğretmen ve velilerimizle birlikte hareket etmeliyiz.? dedi.

Okulların güzelleştirilmesini isteyen Atilla Gülsar, ?Okullarımızda yeniden yapılanma dönemi başlamalı diye düşünüyorum. Okullarımızı güzelleştirerek öğrencilerimizin daha iyi ortamlarda eğitim alması için çaba göstermeliyiz. Okullarımızdaki öğretmen ve öğrencilerimiz için oluşturulacak sevgi ortamlarının ise başarıyı artıracağına gönülden inanıyorum.? diye konuştu.

BU ÜLKE HEPİMİZİN

Ülkenin daha güzel bir geleceğe kavuşmasının eğitimcilerin yapacağı çalışmalara bağlı olduğunu vurgulayan Gülsar, şunları kaydetti: ?Avrupa, Asya ve Afrika'da yaşayan insanlar çok değil bundan elli yıl önce birbiriyle savaşıyorlardı. Şimdi ise Avrupa Birliği'ni kuran Avrupalılar geleceklerini inşa ediyorlar. Asya ve Afrika'da ise savaşlar devam ediyor. Bin yıldır birlikte yaşadığımız bu ülke hepimizin. Bugün her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu konuda biz eğitimcilere de büyük görevler ve sorumluluklar düşüyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber