Bakan Koç: Ben Müslüman değil miyim?

Haber Giriş : 09 Ekim 2005 12:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç, Hz. Muhammed'in kutsal emanetlerinden Sakal-ı Şerif'i, Eyüp Camii'nden Atatürk Havalimanı'na getirttiğine ilişkin haberle ilgili soru üzerine, ''Ben Müslüman değil miyim?'' dedi.

Bakan Koç, Aydın'da çeşitli temaslarda bulunmak üzere İzmir Adnan Menderes Havaalanı'na geldi. Havaalanında Aydın Valisi Mustafa Malay ve diğer yetkililer tarafından karşılanan Koç, gazetecilerin, Sakal-ı Şerif haberiyle ilgili sorularını yanıtladı.

Bir gazetecinin, ''Sakal-ı Şerif'i ayağına getirttiği'' için Diyanet İşleri Başkanlığı'nın açıklamaları olduğunu söylemesi üzerine, Bakan Koç, ''Öyle bir açıklama olmadı. Eski Diyanet İşleri Başkanı M. Nuri Yılmaz, o lafı söyledi, önce iyi öğrenin'' dedi.

Bakan Koç, ''Neden böyle bir tasarrufta bulundunuz? Sakal-ı Şerif'i getirtmek gibi, amacınız neydi?'' sorusuna da ''Ben Müslüman değil miyim?'' cevabını verdi.
Bu sırada bir genç, Türk Sanat Müziği seslendirdiğini belirterek, CD'sini ve özgeçmişini Bakan Koç'a vererek yardım istedi.Bakan Koç, Aydın'daki temasları için İzmir'den ayrıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber