SODES projesiyle SBS'ye hazırlanıyorlar

Siirt Sancaklar Ortaokulu tarafından yapılan SODES projesiyle, Siirt'teki farklı okullardan 260 öğrenci SBS'ye hazırlanmaya devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 15:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Siirt Sancaklar Ortaokulu tarafından düzenlenen 'Destek Ol Başaracağım' projesiyle Siirt merkeze bağlı ortaokullarından seçilen 260 8. sınıf öğrencisine hafta sonu dershane benzeri 7 ay sürecek olan SBS kursu veriliyor. Projeyle yapılan deneme sınavı sonucu fakir, dershaneye gidemeyen fakat başarılı olan öğrenciler dâhil edildi.

Devam eden 'Destek Ol Başaracağım' SODES projesi kapsamında Siirt Vali Yardımcısı Gürbüz Saltaş, projenin uygulandığı Siirt Sancaklar Ortaokulu'na gelerek projeyi yerinde inceledi. Projeyle kursa devam eden öğrencilere kitap ve diğer materyalleri dağıtan Vali Yardımcısı Saltaş, SODES projeleriyle Siirt'in eğitim kalitesinin daha da arttığını belirterek, bu tür projelerden çok ümitli olduğunu söyledi.

Öğrencilerle sohbet eden Saltaş, SBS'de ilk 3 dereceye girecek öğrencilere çeşitli hediyeler vereceklerini belirterek, ?Biz bu projemizden de çok ümitliyiz. Biz destek olduk, siz başarın. Siirt'te ilk üçe girecek öğrencilere tablet bilgisayar hediye edeceğiz. Projemizden hedeflediğimiz başarıyı elde ettiğimiz takdirde bunu daha da yaygınlaştıracağız.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber