Bakırköy bölgesinin hastane yöneticileri bir araya geldi

Kamu Hastane Birlikleri Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan hastane yöneticileri yemekte bir araya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 18:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağcılar Belediyesi Kültür Sarayı'nda gerçekleştirilen programa Genel Sekreter Doç. Dr. İhsan Bakır, daire başkanları Doç. Dr. Ender Ödemiş, Uzm. Dr. Murat Hanözü, Şevket Tokdemir, hastane yöneticileri, Başhekimler, Sağlık Bakım Hizmetleri müdürleri, İdari ve Mali İşler müdürleri ve müdür yardımcıları katıldı.

Burada bir konuşma yapan Genel Sekreter Doç. Dr. İhsan Bakır, yöneticilere hasta odaklı hizmet sunmalarını istedi. Bakanlığın sağlıkta dönüşüm programı çerçevesinde kamu hastane birliklerinin oluştuğunu hatırlatan Bakır, tıbbi cihaz ve malzemelerin verimli kullanılması yönünde uyarılarda bulundu. Bakır, şunları söyledi; ''Hastanelerdeki tıbbi cihaz ve malzemenin israf edilmeden verimli bir şekilde kullanılması, yöneticiler üzerinde vazifeden öte bir haktır. Yönetici arkadaşların bu konuda dikkatli olmasını önemsiyorum. Birliğimize bağlı hastaneler arasında insan kaynağı, tıbbi cihaz ve malzemeleri adaletli bir şekilde dağıtımını yapacağız. Çalışanlarımızın motivasyonu en üst düzeyde tutulmalı, yöneticiler çalışanlarla iletişim halinde bulunmalı. Ayrıca, her bir yönetici arkadaşımın hastanesini referans alınan bir kurum haline getirmek için çalışmasını bekliyorum."

Kamu Hastane Birlikleri Bakırköy Bölgesi Genel Sekreterliği bünyesinde bulunan hastaneler şunlar;

Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh Sağlığı ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İstanbul Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim Araştırma Hastanesi, Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Başakşehir Devlet Hastanesi, Büyükçekmece Devlet Hastanesi, Çatalca İlyas Çokay Devlet Hastanesi, Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi, Esenyurt Devlet Hastanesi, Silivri Ceza İnfaz Kurumu Devlet Hastanesi

Lepra Deri ve Zührevi Hastalıklar Hastanesi, Eminönü Deri ve Tenasül Hastalıkları Hastanesi,

Bahçelievler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, Güngören Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber