AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Kelleci açıklaması

AK Parti Odunpazı İlçe Başkanı Ercan Kelleci, Odunpazarı Bölgesi'nin herhangi birine emanet edilemeyecek kadar kıymetli ve özel olduğunu bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Kasım 2012 18:11, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kelleci, yaptığı yazılı açıklamada, Odunpazarı'nın Türkiye'nin en popüler, en tanınır ilçelerinden biri haline geldiğini belirterek, ilçenin kimliğini koruyan bir yer olduğunu kaydetti.

Kelleci, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP'lilerin Odunpazarını işgalci güçler gibi paylaşmaya çalışmalarını üzülerek izliyoruz. Gözleri Odunpazarı'nda... Aday üstüne aday. Odunpazarı'ndan pay kapma çabasındalar. Onlara göre 'Odunpazarı'nı kazanmak kolay'. Odunpazarı'na aday olan kolayca makam mevki sahibi olacak. Odunpazarı, ele geçirme planlarının başrol oyuncusu haline geldi. Odunpazarı Belediye başkanımızı hedeflerine aldılar. Kimlikli bir kentte yaşayan insanlar kentleriyle gurur duyar. Kimlikli bir kentin ziyaretçileri o kente tekrar gelmek ister. Önce kenti 'özel' ya da 'ayrımsanabilir' kılan niteliklerini geliştirmek gerekiyor. Odunpazarı herhangi birine emanet edilemeyecek kadar kıymetli ve özel. Ekonomik problemlerini çözmüş, sanayisini güçlendirmiş, tarihi dokularını ve kültürünün tanıtımını yapmış, iç ve dış turizmin odağı olmuş, yer altı ve yer üstü kaynaklarını kullanarak, yeni yatırımlara yer vererek, istihdam oluşturarak işsizlik sorununu çözmüş bir ilçe. Odunpazarı çok kıymetli bir ilçe. Koltuk sahibi olmanın, makam sahibi olmanın kolay yolu değil. Odunpazarı'nı kimliksizleştirmelerine izin vermeyiz. Bunu akıllarından çıkartmasınlar."

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber