Osmangazi Kaymakamlığı, ihaleyle 200 koyun ve 10 koç alacak

Bursa Osmangazi Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından ihaleyle 200 koyun ve 10 koç alınacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 10:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Osmangazi Kaymakamlığı'ndan yapılan açımlama ile Osmangazi Köylere Hizmet Götürme Birlik Başkanlığı tarafından 200 koyun ve 10 koç alımının açık ihale usulü yapılacağı belirtildi. Açık ihale ile 200 adet kıvırcık ırkı damızlık koyun ve 10 adet kıvırcık ırkı damızlık koçun alınacağı belirtilerek, alınan koyun ve koçların Osmangazi'ye bağlı köylere dağıtılacağı belirtildi. Osmangazi Kaymakamlığı'nda yapılacak ihaleden sonra imzalanacak sözleşmenin adından 20 günde koyun ve koçların teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

İhale için 28 Kasım 2012 tarihi çarşamba günü saat 11.00'a kadar başvuruda bulunulabileceği vurgulanarak, yapılacak ihale sonrasında alınacak koyun ve keçiler ise ekonomik açıdan en avantajlı teklif ve en düşük fiyat esasına göre belirlenecek. İhaleye sadece yerli isteklilerin katılabileceğinin altı çizilirken, konsorsiyumların ise ihaleye teklif veremeyeceği kaydedildi.

Verilen tekliflerin geçerlilik süresinin ihale tarihinden itibaren en az 30 gün olacağına vurgu yapılan açıklamlada, isteklilerin teklif ettikleri bedelin yüzde 3'den az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerini kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber