Emekli albay ve eşi alevlerin arasında kaldı

Rumeli Hisarı'nda emekli Albay Hakkı Tekiner'e ait binanın çatısında yangın çıktı. Alevlerin yükseldiği binada mahsur kalan emekli albay ve eşi vatandaşlar tarafından kurtarıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 14:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, Rumeli Hisarı Arpacı Çeşme Sokak, Numara 9'da meydana geldi. Alınan bilgiye göre; emekli Albay Hakkı Tekiner'e ait binanın çatı katında izolasyon çalışmaları sırasında yangın çıktı. Alevler kısa sürede tüm çatıyı sardı. Çatının bir alt katında oturan Tekiner ve eşi Behice Tekiner, binada mahsur kaldı. Yangını gören vatandaşlar itfaiyeye haber verirken, bir yandan da Tekiner çiftini kurtarmak için binaya girdi. Yaşlı çift vatandaşlar tarafından dışarı çıkartıldı. Yaşlılığa bağlı olarak yürüme güçlüğü çeken Behice Tekiner, dışarı çıkartıldıktan sonra polis ekipleri tarafından yol kenarına taşındı.

Sokakta büyük bir panik yaşanırken, olay yerine gelmeye çalışan İstinye ve Beşiktaş İtfaiyesi'ne bağlı ekipler sokakların dar olması nedeniyle zorluk yaşadı. Uzun uğraşlar sonucu olay yerine ulaşabilen ekipler, yangına müdahale etti. Yan binanın çatısında bulunan bazı vatandaşlar da itfaiye ekiplerine yardım etti. Çatı katında bulunan bir tüp ise itfaiye ekipleri tarafından patlama ihtimaline karşılık dışarı çıkartıldı. Yangın, itfaiyenin uzun uğraşları sonrası söndürüldü.

Öte yandan, çıkan yangının şokuyla gözyaşlarını tutamayan emekli albayın yakınları görüntü almaya çalışan basın mensuplarına tepki gösterdi. Yangını gören bir kişi, ?İzolasyon çalışmaları sırasında yangın çıktı. Emekli bir albay oturuyordu. Çok şükür eşiyle kendisini sağ salim çıkarıldılar? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber