Uçaksavar mermisi Ceylanpınar İlçe müftülüğü'ne isabet etti

Bomba ve silah seslerinin duyulduğu Ceylanpınar'a, bugün düşen uçaksavar mermisi halkı tedirgin etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 14:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Suriye tarafından gelen savaş uçakları Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine komşu olan Suriye'nin Rasulayn şehrini bugün de bombalamaya devam etti. Rasulayn'da yaşanan çatışmalar nedeniyle 4 yaralı Suriye vatandaşı, ambulanslarla Ceylanpınar Devlet Hastanesi'ne getirildi.

Bomba ve silah seslerinin duyulduğu Ceylanpınar'a, bugün düşen uçaksavar mermisi halkı tedirgin etti. Mermi, Ceylanpınar İlçe müftülüğü'ne isabet etti. İlçede yaralanan olmazken, halk, bombardımanları evlerin damlarına çıkarak takip ediyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ile beraberindeki heyetin ilçeye yaklaşmasıyla artırılan güvenlik önlemlerine, Ceylanpınar semalarında görünen Türk savaş uçakları de eşlik etti.

Rasulayn'da, Asfarnacar Karakolu'nda bulunan Esed güçleri ile muhalifler arasında sokak çatışmalarının devam ettiği öğrenildi. Ceylanpınar Kaymakamlığı ve emniyet güçleri, sürekli anons yaparak, vatandaşların pencerelerden uzak durmalarını ve sınır hattına yaklaşmamaları isteniyor. Güvenlik güçlerinden alınan bilgiler doğrultusunda yapılan duyurularda, Suriye tarafından uçak saldırısı yapılabileceği ve halkın paniğe kapılmaması, sınır hattından uzak durması gerektiği sık sık ifade ediliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber