Gaziantep polisi suç makinesini yakaladı

Gaziantep polisi, düzenlediği operasyonla 3 adam öldürme, 2 yaralama ile birlikte çok sayıda suça karıştığı öğrenilen firari şüpheliyi yakaladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şahinbey Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, firari şüpheli olarak aranan O.D. isimli şahsın, özel araçla Alleben Mahallesi'nde gezdiği bilgisini aldı. Bunun üzerine, mahalle ve çevresinde araştırmaya başlayan ekipler, aracın görülmesi üzerine takibe başladı. Aracın, Çal Sokak'ta park edilmesi üzerine, sokak giriş ve çıkışlarında güvenlik önlemi alındı. Ardından operasyona başlayan ekipler, O.D. ile birlikte yanında bulunan T.Y.'yi yakaladı. Yapılan aramada, O.D.'nin üzerinde 1 adet 9 mm çapında tabanca, bu tabancaya ait biri namluya sürülü vaziyette 16 adet fişek, T.Y'nin üzerinde de 4 gram esrar maddesi ele geçirildi.

Yakalanan her iki şüphelinin, Ulusal Yargı Ağı Bilişim Sistemi (UYAP) üzerinden yapılan sorgulamasında, O.D.'nin 3 ayrı kasten öldürme, 2 ayrı yaralama, 2 ayrı ruhsatsız ateşli silahla mermileri satın alma, taşıma, bulundurma, diğer kanunlara muhalefet, yağma, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, cinsel saldırı, kasten yaralama, mala zarar verme gibi birçok suçtan arandığı ortaya çıktı. O.D. ve T.Y., haklarında düzenlenen tahkikat evrakı ile birlikte cumhuriyet başsavcılığına sevk edildi. O.D., çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, T.Y. ise serbest bırakıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber