Suşehrili öğrenciler Amasya gezisine gidiyor

Milli Eğitim Bakanlığı'nın 'Okullar Hayat Olsun' projesi kapsamında Suşehri Kazım Ayan Anadolu Lisesi son sınıf öğrencileri, Amasya gezisi yapacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 18:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

15 Kasım Perşembe günü birlik gidilecek Amasya gezi turuna 40 öğrenci ve okul idaresinden 6 görevli katılacak.

Kazım Ayan Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ayhan Akbulut, "Okulumuzun kardeş kurumu olan ilçe ziraat odası ile birlikte 12. Sınıf öğrencilerimize üniversite hazırlık dönemlerinde moral ve motive etmek için tarihi yerlere gezi turu düzenlemeyi planladık.Öğrencilerimiz için değişiklik olacak. Amasya üniversitesinde öğrencilerimize üniversite ortamı hakkında bilgilendirmede bulunacaklar. Diğer sınıflarımızda ilerleyen zaman içerisinde bu tür etkinliklere dâhil edeceğiz. Desteklerinden dolayı ilçe ziraat odası temsilcilerine ve başkanına teşekkür ediyorum. Böylesi Kurum ve kuruluşların okullarımız için bu tür projelere maddi ve manevi destekte bulunulması öğrencilerimiz başarısında katkı sağlayacağını düşünüyorum." diye konuştu.

İlçe ziraat Odası Başkanı Yakup Özata ise "Okulumuzun kardeş kuruluşu olarak okullarımıza ve öğrencilerimize sahip çıkmak ve bir nebzede olsa katkıda bulunmayı istedik. Öğretmenlerimizin bize getirmiş olduğu bu projeyi birlikte düzenleyip hayata geçirmeyi karar verdik. Amacımız öğrencilerimizin hayatlarını şekillendirmek böylesi gezi programları ile görmedikleri yerleri göstermek istiyoruz." dedi.

Bu tür gezi ve organizasyonların ilerleyen zamanlarda devam edileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber