TÜMSİAD'tan BTÜ'ye desktek ziyareti

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Genel Başkanı Hasan Sert, Bilim ve Teknoloji Üniversitesi (BTÜ)'nin Adana ve Türkiye için önemli bir kazanım olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Kasım 2012 18:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TÜMSİAD Genel Başkanı Hasan Sert, Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adem Ersoy'u makamında ziyaret etti. Sert, yeni binasına taşınan Adana BTÜ'ye hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Sanayi ile iç içe bir eğitim sistemi hedefleyen Adana BTÜ'nün bu hedefini desteklediklerini belirten Sert, ?Nitelikli iş gücünün ülkemize kazandırılması hususunda üniversitelerimizin sorumluluğu büyüktür. Adana Bilim ve Teknoloji Üniversitesi'nin planladığı sanayi ile iç içe eğitim projesi nitelikli iş gücünün sektörlere kazandırılmasına büyük katkı sağlayacaktır. Biz de gerekli desteği vermeye hazırız.? şeklinde konuştu.

Rektör Prof. Dr. Ersoy, TÜMSİAD heyetine gösterdikleri destekten dolayı teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Ersoy, ?Tüm zorlukların üstesinden sizlerin verdiği desteklerle geleceğiz. Hedeflerimizden biri de sanayi kuruluşları ve paydaşlarımızla işbirliğidir. Amacımız yetenekli, bilinçli, kalifiye gençler yetiştirerek onları Adana'ya ve ülkemize kazandırmaktır. Destekleri boşa çıkarmayacağız.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber