Ortaklar bir çınarı daha kaybetti

Geçtiğimiz hafta belediye eski başkanlarından Kenan Yörük'ü kaybeden Ortaklar, bir başka büyüğü Süleyman Aktaş'ı yitirmenin üzüntüsünü yaşadı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 20:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Rahatsızlığı nedeniyle hayatını kaybeden Ortaklar'ın sevilen isimlerinden Süleyman Aktaş'ın ölüm haberi tüm beldeyi yasa boğdu. 86 yaşında hayata gözlerini yuman Aktaş, Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından Ortaklar Asri mezarlığında toprağa verildi. Gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlan Aktaş'ın cenaze törenine Ortaklar Belediye Başkanı Ümmet Akın ve sevenleri katıldı.

Ortaklar Belediyesi Muhasebe Müdürü Halit Atmaca ve eşi Müjgan Atmaca'nın dayısı olan Süleyman Aktaş'ı kaybetmenin üzüntüsünü dile getiren Başkan Ümmet Akın, merhuma Yüce Allah'tan rahmet diledi. Yıllarca Ortaklar'ın ticari hayatında yer almış usta bir ismi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşadıklarını ifade eden Akın; ??Tecrübelerinden faydalandığımız, Ortaklar'ın gelişmesine katkı koymuş kıymetli bir büyüğümüzü daha kaybettik. Merhumun sevenleri ve tüm Ortaklar halkına başsağlığı diler, Aktaş ailesine acılı günlerinde Cenab-ı Hakk'tan sabır vermesini niyaz ederim'' şeklinde konuştu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber