Yaşlı kadının boğazını sıkarak parasını çaldılar

Aksaray'da dilenci kılığında bir eve gelen hırsızlık şüphelisi bir kadın ile kız çocuğu, ev sahibine saldırarak döviz ve parasını çaldı. Kadın ile kız çocuğu kaçarken, polise yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 21:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, öğle saatlerinde Paşacık Mahallesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ev sahibi Saniye Keskin'in (63) bahçede olduğu sırada 2 katlı binanın 2'inci katına çıkan bir kadın ile yanındaki kız çocuğu kapısı açık olan eve girdi. Evde çalacak bir şey bulamayan hırsızlık şüphelileri, tam evden çıktıkları sırada ev sahibi Saniye Keskin'le karşılaştı. Hırsızlar, apartmanda ne aradıklarını soran Saniye Keskin'e ?Hayır topluyoruz' diye cevap verdi. Bunun üzerine Keskin, para vermek için boynundaki keseyi çıkartmak istedi. Bu sırada yaşlı kadının üzerine atlayan kadın ve çocuk, keseyi çalarak kaçmaya başladı. Neye uğradığını şaşıran ev sahibi Saniye Keskin durumu hemen polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede arama çalışmalarına başladı. Tüm sokak ve caddeleri tutan polis ekipleri G.Ş. (26) ve A.Ş'yi (13) kaçarken yakalamayı başardı. Daha sonra eve getirilen iki şüpheli ev sahibi Saniye Keskin tarafından teşhis edildi.

Yaşadığı olayın etkisini uzun süre üzerinden atamayan 63 yaşındaki ev sahibi Saniye Keskin, iş için bahçeye indiğini belirterek, "Ben bahçeye inmiştim. Bahçedeki işlerimi hallettikten sonra yukarıya çıktım ve bunlarla karşılaştım. Ne arıyorsunuz diye sordum. Hayır topluyoruz dediler. Para verecektim. Baktım paramı almışlar. Hemen boğazıma sarıldılar. Birisi de yatak odasından çıktı? diye konuştu.

Yakalanan hırsızlık şüphelileri polis ekiplerince gözaltına alınırken, sorgulanmak üzere Aksaray Emniyeti'ne götürüldü. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber