Havalar nasıl olacak?-HARİTALI

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 08:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemizin kuzey ve batı kesimleri ile zamanla Güneydoğu Anadolu bölgesinin parçalı bulutlu, gece saatlerinde Kilis, G.Antep ve Ş.urfa çevrelerinin sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI :Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemiz genelinde mevsim normallerinin 2 ila 4 derece üstünde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR :Genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege kıyılarında yer yer doğu ve güneydoğu yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Marmara'nın batısı ile Kuzey Ege kıyılarında kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

UYARILAR

SİS UYARISI: Bu sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güneydoğusu, İç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber