Bursa Memur-Sen'den Kamu Hastaneler Birliği'ne ziyaret

Memur-Sen Bursa İl Başkanı Numan Şeker, Bursa Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yavuz Baştuğ'u ziyaret etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamu Hastaneler Birliği Bursa Genel Sekreterine yeni görevi için hayırlı olsun temennisinde bulunan Memur-Sen Bursa İl Temsilcisi Numan Şeker, Baştuğ'a başarı dileklerini iletti. Sağlık sektörünün toplum hayatı adına ehemmiyetine vurgu yapan Şeker, Baştuğ'un üstlendiği görevin meşakkatli olacağını ifade etti. Sağlıktaki bu yeni yapılanma ile beraber sağlık çalışanlarının da hizmet kalitesinin artacağını söyleyen Şeker, ?Kamu Hastaneler Birliği'nin ülkemizdeki hasta ve hasta yakınları adına da faydalı olacağına inanıyoruz. Ancak her şeyden önce sağlık alanında yapılan iyileştirmelerin sürdürülebilir olması önemli? dedi.

Memur-Sen olarak Bursa'da 20 bin kamu çalışanın hak arayışını üstlendiklerini ifade eden Şeker, ?Kamudaki memurlarımızın ekonomik ve özlük haklarını iyileştirme adına verdiğimiz mücadelenin yanı sıra toplumun kültürel ve ahlaki değerlerinin de savunuculuğunu yapıyoruz? diyerek Baştuğ'u sendikal yaklaşımları hakkında bilgilendirdi.

Memur-Sen İl Başkanı'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Sekreter Yavuz Baştuğ, birlik ve beraberlik içerisinde Bursa halkına sağlık alanında en iyi hizmetlerin sunulması için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti.

Her yönüyle şeffaf ve sürdürülebilir bir sistem kurmaya önem verdiklerini belirten Baştuğ, ?Bursa bölge merkezi. Bu yüzden bu yeni yapılanmanın Bursa'daki temsilcileri olarak bizlere büyük görev düşüyor. Kamu Hastaneler Birliği olarak bizler sağlık sisteminde icracı misyonunu üstlenmiş bulunuyoruz? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber