Kuyucak'ta ilginç ölüm

Aydın'ın Kuyucak ilçesine bağlı Gencellidere köyünde ikamet eden Muharrem Avcı (44) köpeği ile birlikte ava giderken başıboş köpeklerin saldırısına uğradı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Kasım 2012 20:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Avcı, tüfeği ile saldırgan köpekleri uzaklaştırmak isterken tüfeğinin biranda ateş almasıyla kazayla kendisni kalbinden vurdu. Avcı'nın evli ve 3 çocuğu olduğu öğrenilirken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay sabah erken saatlerde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, köpeği ile avlanmaya çıkan çiftçilikle geçimini sağlayan Gencellidere köyünden Muharrem Avcı, 35 ZPK 21 plakalı motosikleti ile köy merkezinden dağlık araziye hareket halinde iken köy meydanında başı boş dolaşan sokak köpekleri havlayarak motosiklete doğru koşmaya başladı. Bunun üzerine motosikletin kasasında bulunan av köpeği kasadan atlayarak diğer köpeklere doğru gitmek istedi. Motosikletin arkasına tasma ile bağlı olan av köpeğinin boynunun sıkışmaması için motosikleti durduran Muharrem Avcı, motosikletini yan yatırarak yanında bulundurduğu tüfeğin dipçiği ile koşarak köpeğine doğru gelmekte olan köpeklere doğru hamle yaptı. Tüfeğin dipçiğinin yere isabet etmesiyle parçalanan tüfekten tek el silah sesi geldi. Av tüfeğinden çıkan saçmalar Muharrem Avcı'nın kalbine isabet ederken, Avcı kanlar içinde yere yığıldı kaldı.

Olayı gören vatandaşların ihbarı üzerine köye gelen 112 Acil Servis ekipleri şahsın yaşamını yitirdiğini belirlediler.

Saat 09.30 sıralarında meydana gelen olayın görgü tanıkları, "Köpekler havlayarak Muharrem'in motosikletine saldırdı. Bu sırada Muharrem kendi köpeğini korumak için tüfeğinin dipçini diğer köpeklere savururken tüfek birden ateş aldı. Muharrem yere yığılınca biz hemen koştuk. Göğsünden kanlar akıyordu. hemen jandarmaya ve 112 ekiplerine haber verdik. 112 ekipleri geldiğinde Muharrem'in öldüğünü öğrendik" dediler.

Olaydan sonra köye gelen Kuyucak İlçe Jandarma Komutanlığı ve Nazilli Jandarma Olay yeri inceleme ekipleri görgü tanıklarının ifadelerini alıp olay yerinde incelemelerde bulunurken talihsiz avcı Muharrem Avcı'nın cesedi otopsisi yapılmak üzere Kuyucak Toplum Sağlığı Merkezi Morguna kaldırıldı.

Olayla ilgili çok yönlü soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber