Arman'dan Aldırmaz'a festival teşekkürü

Türk sinemasının usta oyuncularından Aytaç Arman, kültür ve sanata sunduğu katkı nedeniyle Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 12:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenen 12. Frankfurt Türk Film Festivali'nin galasında konuşan Aytaç Arman, Altın Koza Film Festivali'nde çok önemli gelişmeler izlediklerini kaydetti.

Festivalin galasına Frankfurt Başkonsolosu İlhan Saygılı, Frankfurt Belediye Başkanı Peter Feldmann, ünlü oyuncu Müjde, ünlü yönetmen Çağan Irmak, Ezgi Mola, ünlü tiyatro sanatçısı Erden Alkan, Hessen Bilim ve Sanat Bakanlığı'ndan Günter Schmitteckert, NASPA Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Bertram Theilacker ile birlikte sanat, siyaset, ekonomi ve iş dünyasından seçkin davetliler katıldı.

Aldırmaz'ın etkinlikte Almanya'daki festivali, Altın Koza'nın kardeşi ilan eder gibi konuştuğuna işaret eden Arman, ?Bu beni çok mutlu etti. Ben de Adanalıyım. Aldırmaz'ın Adana'dan kalkıp buralara gelip, Frankfurt Festivali'ne katkı sunmak istemesi, kardeş festival gibi algılıyor olması, bir Adanalı olara beni çok mutlu etti.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber