Kamyon eve girdi: aynı aileden 3 kişi yaralandı

Beyoğlu'nda yağmur nedeniyle kayganlaşan yokuşta sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği belediyeye ait bir kamyon, yol kenarındaki gecekonduya girdi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 14:50, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kamyonun bir bölümünün eve girdiği kazada aynı aileden 3 kişi yaralandı.

Örnektepe, Mimar Sinan Caddesi Yeni Yol Sokak 11 numarada 11.30 sıralarında meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Beyoğlu Belediyesi'ne ait 34 TF 4190 plakalı harfiyat kamyonunun şoförü, yağış nedeniyle kayganlaşan yokuşta direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kamyonun şoförü, kontrol çıkan önce kamyonu sağdaki boş arsaya park etmek istedi ancak yağışın da etkisiyle kamyon yol kenarındaki gecekondunun duvarına çarptı. Kamyonun bir bölümünün evin içine girdiği kazada, gecekodudaki Erkan Bulut (27) ve kardeşi Yeşim Bulut (24) ile annesi Medine Bulut (50) yaralandı. Nevzat Bulut (53) ve oğlu Emrah Bulut (30) kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. İhbar üzerine olay yerine Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler ile 112 Acil ekipleri sevk edildi. Vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralanan 3 kişi, olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu, hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

BENZER ÇOK KAZA OLDU

Ailenin akrabalarından Elmas Bulut, "Aracın içinde iki kişi vardı. Şoför aracın kayacağını söyledi. Diğer arkadaş 'gel gel bir şey olmaz' dedi. Gelirken fren tutmayınca eve giriyor. Buralarda daha önceden buna benzer çok kaza oldu. Artık belediye bu işe bir çözüm bulsun. İllaki bir insan mı ölmesi gerekiyor? " dedi.

Bazı mahalle sakinleri de, bölgede özellikle yokuşlarda bu tür kazaların sıklıkla yaşandığını, acilen bir önlem alınması gerektiğini söylediler. - İstanbul / Beyoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber