Köpeğin saldırısından korkarak ateş açan kişi, kadını ve köpeği yaraladı

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde sokak köpeklerinin saldırması üzerine tabancayla ateş açan kişi, köpekler için kemik toplayan kadını ve köpeği yaraladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silahla yaralanan köpek, yaklaşık bir saat yardım bekledi. Vatandaşlar, yaralı köpeği veterinere götürmek için uzun süre araç bulamayan zabıta ekiplerine tepki gösterdi.

Olay, şehrin en işlek noktalarından biri olan Dar Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre, sokaktaki çöplerden baktığı köpekler için kemik toplayan Lütfiye Ç.'nin yanında bulunan sokak köpekleri, Katlı Pazar Yeri önünde S.A.'ya (40) saldırdı. S.A., tabancayla sokak köpeklerine iki el ateş açtı. Tabancadan çıkan kurşunlardan biri Lütfiye Ç'nin sol el parmağına, diğeri de sokak köpeğine isabet etti.

Yaralanan Lütfiye Ç.'ye ilk müdahale sağlık ekibi tarafından olay yerinde yapılmak istendi. Yaşlı kadın, içinde köpekler için kemik bulunan el arabasını bırakıp ambulansa binmek istemedi. Sağlık ekiplerini bir süre uğraştıran kadın, bir esnafın ikna etmesi sonucu ambulansa bindi. Yaralı kadın, Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. S.A. ise gözaltına alındı. Şüphelinin silahının ruhsatlı olduğu öğrenildi.

Yaralanan köpek uzun süre yaralı halde dolaştı. Zabıta ekipleri, hafta sonu olması sebebiyle köpeği veterinere götürecek araç bulamadı. Vatandaşlar, yaralı köpeğin veterinere götürülmek için uzun süre bekletilmesine tepki gösterdi. Yaklaşık bir saatlik bekleyişin ardından yaralı köpek, belediyenin gönderdiği kamyonete konularak Sakarya Veteriner Hekimler Odası Başkanı Mustafa Yıldız'a ait kliniğe götürüldü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber