TOKİ, Kumluca Aile Sağlığı Merkezi için ihaleye çıkacak

Bartın'ın Ulus ilçesi Kumluca beldesi Aile Sağlığı Merkezi inşaatı için TOKİ, 11 Aralık 2012 tarihinde ihaleye çıkacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2012 13:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kumluca Aile Sağlığı Merkezi ve eczane projesinin Sağlık Bakanlığı'nca tamamlandığını, yapım ihalesinin TOKİ tarafından 11 Aralık 2012 tarihinde gerçekleştirileceğini söyledi. Milletvekili Tunç, Bartın'da beldelerin tamamına aile sağlığı merkezler planladıklarını belirterek bu kapsamda Kozcağız ve Hasankadı Aile Sağlığı Merkezi inşaatlarını tamamladıklarını, Arıt Aile Sağlığı Merkezi inşaatının devam ettiğini, Kumluca Aile Sağlığı Merkezi'nin de ihalesi yapılıp, sözleşme imzalandıktan sonra 5 gün içerisinde yer tesliminin yapılacağını söyledi.

Tunç, Bartın için çok büyük önem verdikleri 400 Yataklı Bartın Devlet Hastanesine 120 dönümlük yer tahsisini gerçekleştirdiklerini, Sağlık Bakanlığı'nca proje ihalesinin yapıldığını, proje çalışmalarının bitiminden sonra hastane inşaatının TOKİ tarafından ihale edileceğini söyledi. Bartın Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi inşaatının da tamamlanmak üzere olduğunu belirten Milletvekili Tunç, Proje çalışmaları tamamlanan Ulus ilçe hastanesinin de TOKİ tarafından önümüzdeki günlerde ihalesinin yapılacağını belirtti.

Milletvekili Tunç, Bartın'da her alanda olduğu gibi sağlık yatırımlarında da önemli çalışmalara imza attıklarını belirterek, halkımızın kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için gerekeni yaptıklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber