Okul servisinin altında kalan 4 yaşındaki çocuk öldü

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde okul servisinin altında kalarak ağır yaralanan 4 yaşındaki Rıfat Avşar, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 07:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, İmbatlı Mahallesi 6072 sokak 9 numarada meydana geldi.

İddialara göre, annesi ile ağabeyinin okuldan dönmesini bekleyen Rıfat Avşar, servis minibüsünün gelmesinin ardından yola fırladı. Bu sırada annesinin ve ağabeyi Ahmet Avşar'ın bahçede olduğunu düşündüğü Rıfat Avşar'ı farketmeyen servis minibüsü şoförü de hareket etti. Rıfat Avşar, sürücü A.A. yönetimindeki 35 S 95152 plakalı servis minibüsünün altında kaldı.

Kazada ağır yaralanan Rıfat Avşar, kaldırıldığı Medical Park İzmir Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sürücü A.A. ise gözaltına alındı.

Okul servisinin altında kalan 4 yaşındaki Rıfat toprağa verildi

İzmir'in Karşıyaka ilçesinde, okul servisinin altında kalarak hayatını kaybeden 4 yaşındaki Rıfat Avşar son yolculuğuna uğurlandı.

Kaza, dün öğle saatlerinde İmbatlı Mahallesi 6072 Sokak 9 numarada meydana geldi. İddiaya göre annesiyle ağabeyinin okuldan dönmesini bekleyen küçük Rıfat, servis minibüsünün gelmesinin ardından yola fırladı. Bu sırada annesinin ve ağabeyi Ahmet Avşar'ın bahçede olduğunu düşündüğü Rıfat'ı farketmeyen servis şoförü hareket etti. Rıfat, sürücü A.A. yönetimindeki 35 S 95152 plakalı minibüsün altında kaldı. Ağır yaralanan çocuk, kaldırıldığı Medical Park İzmir Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Olaydan sonra sürücü A.A. gözaltına alındı. Kazayı duyan İzmir İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli babası Aytaç Avşar ve yakınları hastane önünde sinir krizi geçirdi.

Küçük Rıfat'ın cenazesi, Örnekköy İmbatlı Merkez Camisi'ne götürüldü. Cenaze namazına ailesi, çok sayıda emniyet mensubu ve yakınları katıldı. Acılı baba, oğlu Ahmet ve polis meslektaşları ile birlikte saf tuttu. Ahmet Avşar da gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazını, Rıfat'ın emekli müftü olan dedesi kıldırdı. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Rıfat Avşar, Doğançay Mezarlığı'nda defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber