Hakkari'de trafik ışıkları kuruluyor

Hakkari'de yıllar önce tahrip olan ve kırılan trafik ışıklarının yerine, Güneydoğu Anadolu Belediyeler Birliği (GABB) tarafından gönderilen yeni trafik ışıkları kurulmaya başlandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 11:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari'de tahrip olan ve çalışmayan ışıkların yerine, Devlet Hastanesi Kavşağı ile Bulvar Caddesi'ndeki 2 ayrı noktaya trafik ışıkları konuldu. Belediye Başkanlığı tarafından yaklaşık 5 yıl önce Hakkari Devlet Hastanesi Kavşağı ile Dağgöl Mahallesi Medeni Sancar Caddesi'ne yerleştirilen trafik ışıkları meydana gelen olaylar sırasında tahrip edilmişti. Türkiye'de trafik ışıkları olmayan tek il olan Hakkari'ye GABB tarafından gönderilen yeni ışıkların kurulmasına başlandı.

Belediye Başkanlığı yetkilileri, üyesi oldukları GABB tarafından gönderilen ışıkların şehrin değişik caddelerine kurulduğunu ve ışıkların altyapı çalışmalarının bittiğini bildirdi. Yakın zamanda ışıkların faaliyete geçirileceğini de belirten yetkililer, "Bizim vatandaşlardan ricamız şu kurduğumuz bu trafik ışıklarına lütfen sahip çıksınlar bu ışıklar onların can güvenliği için kurmuşuz. Bu konuda duyarlı olsalar çok iyi olur." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber