Öğretmenlerin köy ziyaretleri sürüyor

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde, Adatepe İlköğretim Okulu öğretmen ve idarecileri köyleri gezmeye devam ediyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 13:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş ve Okul Müdürü Hüseyin Şengil ile öğretmenler, köylerden gelen öğrencilerin başarısızlıklarını tespit etmek için Lapseki ilçesinin Şahinli köyünü ziyaret etti. Şengil, velilerle bir araya geldiklerini söyleyerek, ortak bir çalışma gayreti içerisine girdiklerini kaydetti.Köyden gelen öğrencilere yeni bir çalışma programı hazırladığını belirten Şengil, ?Velilerimizle oturup konuşuyoruz, problemleri tespit ederek kendilerine yapılması gerekenler hakkında yardımcı oluyoruz? dedi.

Köy halkının da memnuniyetle karşıladığı ?veli-öğrenci-öğretmen? projesinde veliler, ?Çocuklarımız için elimizden geleni yapmak istiyoruz. Yeter ki okusunlar? mesajını verdi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Kocabaş da yaptığı açıklamada, ?Bugün öğretmenlerimizin gayretlerini ve çalışmaların akışını görmek için geldim. Birtakım projelerle başarı çıtasını yükseltmek için gecenin bu saatlerinde emek veren eğitimcilerimizi tebrik etmek istiyorum. Bu çalışmalarını ben de destekliyorum. Köylerden gelenler de bizim çocuklarımız. Başarılarını yükseltmek için eğitimcilerimiz bir çizelge hazırlamışlar. Velilerin de buna destek olması ve çocuklarımızın da şevkle istemesi halinde daha da iyi olacağına inanıyorum? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber