Yozgat Belediyesi, kış hazırlıklarını tamamladı

Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, kış hazırlıklarını tamamladıklarını belirterek bu kapsamda don ve buzlanmaya karşı 2 bin ton karışımlı tuz kullanacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 22 Kasım 2012 18:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Havanın soğuması ve yağışların başlamasıyla kış mevsiminin kendini gösterdiğini ifade eden Başkan Başer, "Belediye olarak kış hazırlığını tamamladık. Öncelikle buzlanmalara karışı 2 bin ton kumla karıştırılmış tuz hazırladık. Yollarımızın tamamına yakını asfalt olduğu için asfalta daha az zarar veren solüsyon aldık. Tüm araçlarımız gece gündüz çalışabilecek duruma getirdik. Kışın çalışacak geçici ve daimi işçilerimiz belirledik. Bu yönde çalışmalarımızı sürdürüyoruz." dedi.

Kış ayları da olsa belediyenin kışa göre çalışma içerisinde olduğunu kaydeden Başkan Başer, "Bizler vatandaşımıza hizmet etmek için burada bulunuyoruz. Yazın yaza göre, kışın ise kışa göre çalışmalarımız oluyor. Park bahçelerimizde budama, ağaç dikimi hazırlıkları, tadilat tamirat çalışmaları devam ediyor. İnşallah sorunsuz bir kış mevsimi geçiririz." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber