Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, diş hastanesi olacak

AK Parti Manisa Milletvekili Muzaffer Yurttaş, Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi'nin, ağız ve diş sağlığı hastanesi olacağını bildirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 17:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yurttaş, bunun için Sağlık Bakanlığı'yla gerekli yazışmaların yapıldığını kaydetti.

Milletvekili Yurttaş, Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Asım Tokul'u ziyaret etti. Ziyarette konuşan Yurttaş, merkez hastane olunca Manisa'ya fazladan hekim kazandıracaklarını ve ameliyathanenin faal hale geleceğini söyledi. Yurttaş, ?Sadece hastanede değil, evde de bakım hizmeti var. Manisa'da en büyük hedeflerimizden birisi de Celal Bayar Üniversitesi'nde diş hekimliği fakültesi açmaktır.? dedi. Ağız ve diş sağlığıyla ilgili ameliyatların, protokol anlaşması doğrultusunda cuma günleri öğleden sonra Merkez Efendi Devlet Hastanesi'nde yapıldığını aktaran Yurttaş, çok yakın zamanda Manisa Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde de başlayacağını söyledi. Her geçen gün diş hekimliğinde yeni tedavi yöntemleri geliştiğine dikkat çekerek, ?Teknolojinin ilerlemesi doğrultusunda cihazlar da modernleşiyor. Turgutlu, Akhisar ve Salihli'de de diş merkezleri var. Amacımız, diş merkezinin sahip olduğu güzellikleri ilçelerimizde de uygulamak.? şeklinde konuştu.

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren Başhekim Tokul da, ?Hizmetimizin kalitesini her geçen gün arttırmak istiyoruz. Bu konuda bize yardımcı olacak vekillerimize teşekkür ediyoruz.? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber