Konutta ?eskiyi ver yeniyi al' dönemi

Adana'da bir inşaat firması "Eskiyi Ver, Yeniye Al" adı altında yeni bir kampanya başlatarak herkesi bütçesine göre ev sahibi yapıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Kasım 2012 23:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Genellikle beyaz eşya ya da mobilya sektöründe uygulanan; ?Eskiyi Getir, Yeniyi Götür'' kampanyasını inşaat sektörüne uyarlayan Erciyes İnşaat, evini değiştirmek isteyenlere cazip fırsatlar sunuyor.

Mimar Banu Yapıörer Ekmen ile hayata geçirdikleri uygulama hakkında bilgi veren Erciyes İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Beluk, faiz oranlarının yükselmesine bağlı olarak, inşaat sektöründe son 6 aylık bir süreçte daralma eğilimi yaşandığını, bunun da konut almak isteyenlerin hayallerini ertelemesine neden olduğunu bildirdi. Beluk, hiç kimsenin hayallerini etelemesini istemediklerini belirterek, "Ancak, müşterilerimizin yeni ve modern bir ev almak isterken eski evlerini satmakta zorlandıklarını ya da zaman darlığı nedeniyle gerçek fiyatının çok altında elden çıkarmak zorunda kaldıklarını görünce kendi bünyemizde emlak ofisi kurduk" dedi.

Müşterilerinin ellerindeki daireleri uygun fiyata alıp, kendilerine hayata geçirmiş oldukları projelerde yeni konutlar verdiklerini anlatan Beluk, "Hem inşaatı yeni tamamlanan daireler satıyoruz, hem de müşterinin konutunu gerçek fiyatından değerlendiriyoruz" diye konuştu.

Kampanyayı, ?Herkes mutlu olsun, herkes ev sahibi olsun' sloganıyla hayata geçirdiklerini dile getiren Beluk, bunun da daralan bir sektörü yeniden canlandırmanın ilk adımı olduğunu söyledi. Beluk, "Özellikle kendi yapmış olduğumuz binalardaki eski daireleri gözümüz kapalı alıyoruz. Eski daireyi alırken de belirli kriterlerimiz var. Her daireyi almadığımız gibi ekspertiz yaptırıp, ortalama bir fiyat belirliyoruz. Eğer müşteri bizim verdiğimiz fiyatı kabul ederse biz de karşılığında kendisine yeni bir daire veriyoruz" ifadesini kullandı.

Aldıkları eski dairelerin genel bir bakım onarımını yapıp, eksikliklerini gidererek yeniden cazip hale getirdiklerini belirten Ferhat Beluk, herkesi bütçesine göre ev sahibi yapmaya da kararlı oldukları vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber