Başkan Akgül'den girişimcilere Mamak'a yatırım çağrısı

Ankara Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül, ilçede üretim yapan fabrikaları gezisi sırasında girişimcileri Mamak'a yatırım yapmaya çağırdı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 11:12, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meclis Başkan Vekili Erdal Ak, Başkan Yardımcısı Ahmet Müfit Yıldırım ve AK Parti Mamak İlçe Başkanı Muhammed Abdullah Özer'in de bulunduğu ziyarette Kayaş, Lalahan, Gökçeyurt ve Ortaköy'de bulunan fabrikalar gezildi. İş makineleri tesisleri ve unlu mamül imalathanelerini gezen Akgül, çalışanlarla sohbet ederek işletme sahiplerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İlçede üretim ve istihdam sağlayan iş yeri sahiplerinin yanlarında olduklarını belirten Akgül, "İlçemizde istihdam sağlayan iş adamlarımıza destek oluyoruz. Türkiye'nin en büyük AVM'si Mamak'ta kuruldu. İş merkezleri Mamak'ta hızla yükseliyor. Esnafımız, işverenimiz Mamak'ı tercih ediyor. Girişimcilerimizi Mamak'a bekliyoruz." dedi.

Mamak'ın üretim merkezi haline geldiğini belirten Akgül, "Mamak artık Ankara'nın istihdam sağlayan ilçesidir." ifadesini kullandı. Mamak'ta yatırım yapan iş adamlarına da teşekkür eden Akgül, "Üretim yaparak hem ülke ekonomisine katkı sağlıyor, hem de burada yüzlerce aile evine ekmek götürüyor. Mamak Belediyesi olarak üreten, istihdam sağlayan, ilçemize katma değer sağlayan her çalışmanın destekçisiyiz. Yatırımcılarımızı ilçemize bekliyoruz." diye konuştu.

Yatırımcılara yönelik verdiği destekten dolayı Akgül'e teşekkür eden işletme sahipleri Mamak'ta bulunmaktan son derece memnun olduklarını ifade etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber