Dikkat, bu araçta hırsız var !

Bursa'da son zamanlarda toplu taşıma araçlarında artan hırsızlık vakalarına karşı emniyet tarafından araçlara 'Dikkat hırsız var' şeklinde çıkartmalardan yapıştırılırken, vatandaşlara da broşürler dağıtılıyor.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Kasım 2012 16:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Bursa Minibüsçüler Odası son zamanlarda toplu taşıma araçlarında artan hırsızlık olaylarının önüne geçmek için kolları sıvadı. Yapılan toplantıların ardından vatandaşları bilgilendirmek için "Dikkat hırsız var" şeklinde broşürler basılması kararlaştırıldı. Üzerinde 'Lütfen değerli eşya ya da paranızı kontrolünüz altında tutun' yazılan çıkartmalar tek tek minibüslere yapıştırıldı

Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü Bürolar Amiri Timur Kocabaş, Bursa Minibüsçüler Odası ile yaptıkları görüşmelerde son zamanlarda toplu taşıma araçlarında hırsızlıkların arttığına dair ciddi şikayetler aldıklarını ifade ederek, "Biz de bunun üzerine Bursa Minibüsçüler Odası yetkilileri ile ortak bir proje geliştirdik. Yaptığımız çalışmada vatandaşlarımızı bilgilendirmek için 785 küçük afiş bastırıldı. Bugün hep birlikte buları minibüslere yapıştıracağız. Vatandaşlarımızın dikkatli olması ve hırsızlıkların azalması için çalışmalarımız sürecek" diyerek, oda yetkililerine desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Bursa Minibüsçüler Odası Başkanı Rafet Burgaz ise, vatandaşların canı ve malını korumak için böyle bir proje geliştirdiklerini ifade ederek, "Vatandaşlarımızdan bu hususta hassas olmalarını istiyoruz" dedi.

Son zamanlarda araç içinde hırsızlıkların arttığına dikkat çeken şoförler, bu ikazların olayların önüne geçeceğini söyledi. - Bursa

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber