Bitlis, 'Gençlik Merkezi'ne kavuşuyor

Bitlis Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Muzaffer Güven, Toki 3. Etap'la birlikte yapılacak olan Bitlis Gençlik Merkezi'nin ihalesinin yapıldığını ve 2014'te teslim edileceğini söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 18:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yapılacak olan gençlik merkezinin sözleşme bedelinin yaklaşık 2 milyon TL olduğunu belirten Güven, gençlik merkezinin hizmete girmesiyle birlikte gençlerin spor aktivitelerini yapabilecekleri ve akitlerini sporla değerlendirebilecekleri bir merkezlerinin olacağını dile getirdi.

Merkezlerin gençlere sağladığı faydalar hakkında da bilgi veren Güven, şöyle konuştu: ?Sağlıksız toplum, sağlıksız ve kötü ortamlarda yetişen bireylerden oluşur. Daha çok okuyan, daha çok düşünen, daha çok üreten bir toplum için; daha temiz bir çevre, daha temiz bir toplum ve daha huzurlu bir Bitlis için gençlik merkezlerimiz gençlerimizin hizmetinde olacaktır.

Sosyal yönlerden gelişemeyen gençler, kötü alışkanlıkların kurbanı oluyor ya da yanlış akımlara sapabiliyor. Bunun için sporu önemsiyoruz ve teşvik ediyoruz. Bu alanda ciddi spor yatırımlarımız mevcut. Yeni yatırımlar için de çalışmalarımız devam ediyoruz. Gençlik merkezi bunların en önemlilerinden biri. Gençlerimize imkan verildiği sürece büyük başarılara imza atacağını biliyoruz. Verdiğimiz desteklerle karakterli, çalışkan, ahlaklı, milli ve manevi değerlerine bağlı, donanımlı, ulusal ve uluslararası alanlarda kendini ispatlamış bir gençliğin yetişeceğine inanıyorum. Gençlik Merkezlerimiz gençlerin beden ve ruh sağlığını korumak, sosyo-kültürel gelişimlerini desteklemek, ilgili alanları doğrultusunda eğitimlerine katkı sağlamak ve beceri kazandırmayı amaçlıyor.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber