Adana, Akdeniz oyunlarına hazırlanıyor

Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz'ı ziyaret ederek, 2013'te yapılacak Akdeniz Oyunları için destek istedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 18:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Durgun su sporları ve binicilik yarışları ile bazı salon sporları müsabakalarının Adana'da yapılacağını anımsatan Bekir Korkmaz, ?Adana'nın spor altyapısı ve birikimini önemsiyoruz. Altyapı çalışmaları konusunda sizin desteğiniz çok önemli.? dedi. Korkmaz, Büyükşehir Belediyesi'nin engellilerle ilgili yaptığı çalışmaların da takdir edildiğini kaydetti.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise Akdeniz Oyunları'nın Adana'da yapılacak müsabakalarının sorunsuz olması için tüm çalışmaları yapacaklarını belirtti.

Adana'nın spor ve sanat konusunda önemli bir birikime sahip olduğunu vurgulayan Zihni Aldırmaz, ?Biz oyunların yapılabileceği saha ve salonlardaki çalışmalarda her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonra da desteğimiz artarak sürecek. Bizim için gençlerin spor yapması çok önemli. Gençler, engeliler ve hanımlar önceliğimiz.? şeklinde konuştu.

Bekir Korkmaz'ın Zihni Aldırmaz'ı ziyaretine Akdeniz Oyunları Halkla İlişkiler Sorumlusu Funda Özyurt da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber