Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı'ndan aşure ikramı

Adana'da Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı tarafından vatandaşlara aşure ikram edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana'nın ve Türkiye'nin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu günlerde oluşan bu tablonun muhteşem olduğunu söyledi.

Merkez Çukurova ilçesindeki 100. Yıl Cem Evi'nde yapılan aşure etkinliğinde vatandaşlara Hacı Bektaş-ı Veli Anadolu Kültür Vakfı'nca hazırlatılan aşure ikram edildi. Aşureden tatmak isteyenler, adeta birbiriyle yarıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Aldırmaz, "Burada olmaktan mutluyum. İnşallah gelecek yıl burada yine biraraya geldiğimizde bu bina bitmiş olacak. Cem evinin tamamlanması için elimizden geleni yapacağız. Adana'nın ve Türkiye'nin birlik beraberliğe ihtiyacı olduğu günlerde oluşan bu tablo muhteşem." şeklinde konuştu.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz da kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür etti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ile alevi dernek ve vakıf başkanlarının da katıldığı etkinlikte semah gösterileri yapıldı, Türk Halk Müziği Sanatçısı ve CHP Milletvekili Sabahat Akkiraz'ın konser verdiği etkinliğe Milletvekilleri Faruk Loğoğlu, Ali Demirçalı Vali Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan ve Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan da katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber