3 Aralık 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 09:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 11.00'de 29 Mayıs Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. İbrahim Kafi Dönmez ile Mütevelli Heyeti Başkanı Prof. Dr. Tayyar Altıkulaç ve saat 16.00'da Türk Ocakları Derneği Genel Başkanı Mehmet Öz ile beraberindeki heyeti ayrı ayrı kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 14.00'de 3 Aralık Dünya Özürlüler Günü münasebetiyle Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Başkanı Yusuf Çelebi ve beraberindeki heyeti kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

-Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde saat 13.00'te, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme ve ardından 3. Üst Düzey İşbirliği Konseyi Toplantısına katılacak. Erdoğan, saat 15.30 da konuya ilişkin düzenlenecek ortak basın toplantısına katılacak.

Başbakan Yardımcıları ve Bakanların faaliyetleri

- Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, saat 10.00'da Stratejik Düşünce Enstitüsü tarafından düzenlenen ''Türkiye'nin Demokratik Dönüşümü'' konulu panele katılacak.

- Adalet Bakanı Sadullah Ergin ile Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, saat 10.30'da öğrencilerde hukuk bilincinin geliştirilmesi uygulamaları ve ''Hukuk ve Adalet'' dersi öğretim programını geliştirmek için işbirliği protokolü imzalayacak.

- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Conrad Otel'de saat 10.30'da, Rusya Federasyonu Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile görüşme, Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde saat 14.30'da, Türkiye - Rusya Federasyonu Üst Düzeyli İşbirliği Konseyi Toplantısı ve Anlaşma İmza Törenine katılım ve ortak basın toplantısına katılacak. Davutoğlu, Conrad Otel'de saat 17.00'de Dünya Engelliler Vakfı Başkanı Metin Şentürk'ü kabul edecek.

-Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Four Seasons Otel'de saat 11.30'da, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnikhanov ile görüşme, 13.00'te Rus CEO'larla Toplantı, Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde saat 14.30'da, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte gerçekleştirilecek Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi Oturumu ve Antlaşmaların İmza Törenine katılım, Haliç Kongre Merkezi'nde saat 21.00'de bir Özel Kutlama Programına katılacak.

-Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Başbakanlık Çalışma Ofisi'nde saat 14.30'da, Türkiye-Rusya Üst Düzey İşbirliği Konseyi Oturumu ve Antlaşmaların İmza Törenine katılacak.

-Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, İstanbul Belediyesi 1453 Topkapı Sosyal Tesisleri'nde saat 17.00'de, "Girişimci Engel Tanımaz" Projesi Tanıtım Programına katılacak.

Siyasi Partilerin faaliyetleri

- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, saat 10.30'da Siteler esnafını ziyaret edecek.

Basın toplantısı, eylem, panel, görüşme, ziyaret

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve UNICEF işbirliğinde, saat 10.00'da "Her Çocuk İçin Engelsiz Yaşam" hakkının hayata geçirilebilmesi için uluslararası bir konferans düzenlenecek.

-Kurtlar Vadisi Dizisi Oyuncuları ve Sanatçılar, Tekel Sahnesi'nde saat 20.00'de, ?Laz Ziya? karakteri ile bilinen İstemil Betil'in 1. ölüm yıldönünü dolayısıyla düzenlenecek anma törenine katılacak.

- Egitim Sen, saat 11.00'de "Eğitimde Dinsel Sembollerin Kullanılmasına Karşı 5 Aralık'ta Eşofmanla Okullardayız" konulu bir basın toplantısı yapacak.

- Büro Emekçileri Sendikası, saat 12.45'de Adalet Bakanlığı önünde basın açıklaması yapacak.

- Tüketici Hakları Derneği, saat 11.30'da "Isı Pay Ölçer" sistemine ilişkin basın açıklaması yapacak.

- Zihinsel Yetersiz Çocukları Yetiştirme ve Koruma Vakfı, saat 19.00'da "Benim Ankaram - My Ankara" konulu fotoğraf sergisi düzenleyecek.

- Görme Engelli Öğrenciler Platformu, saat 12.30'da basın açıklaması yapacak.

- Engelliler Konfederasyonu, saat 12.00'de bir basın toplantısı yapacak.

- Şubatcılar - Atama Bekleyen Öğretmenler, saat 12.00'de basın açıklaması yapacaklar.

- TÜİK, saat 10.00'da kasım ayına ilişkin fiyat endekslerindeki değişimi açıklayacak.

TESK, saat 10.00 da ''Uygulamalı Girişimcilik Eğitimleri'' programında başarılı olanlara girişimcilik belgesi verilecek.

- Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Davutpaşa Caddesinde saat 10.00'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenecek ?Engelliler Yürüyüşü ile Esenler Belediyesi Kültür Merkezi'nde saat 11.00'de düzenlenecek programa katılacak.

-Özgür-Der, Galatasaray Lisesi önünde saat 13.00'te, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Türkiye ziyaretini protesto için basın açıklaması düzenleyecek.

-DİSK Genel Başkanı Erol Ekici, KESK Genel Başkanı Lami Özgen ile KESK Genel Başkanı Mehmet Soğancı, İstanbul Tabip Odası'nda saat 13.00'de, 4 Aralık'ta yapılacak olan ?Sosyal Güvenlik Reformu? toplantısı öncesinde konuya ilişkin ortak basın açıklaması düzenleyecek.

Spor

- Spor Toto Süper Lig'in 14. hafta yapılacak son maçla tamamlanacak programı şöyle:

20.00 Gençlerbirliği - Trabzonspor

- PTT 1. Lig'in 14. haftası yapılacak iki maçla tamamlanacak program şöyle:

20.00 Adana Demirspor - Kartalspor

20.00 Kayseri Erciyesspor - Adanaspor

- Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu altıncı haftasında SC Braga ile deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 11.00'de yapacağı antrenmanla sürdürecek. Galatasaray, Braga maçı için öğleden sonra özel bir uçuşla Portekiz'in Porto kentine hareket edecek. Galatasaray kafilesi, daha sonra Porto'dan karayoluyla Braga'ya geçerek SC Braga maçı için kampa girecek.

- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi'nin 6. haftasında 6 Aralık Perşembe günü 20.00'de, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Almanya temsilcisi B.Mönchengladbach ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 11.00'de yapacağı antrenmanla başlayacak.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına saat 10.30'da basına açık yapacağı antrenmanla başlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber