Fatih Anadolu Lisesi öğrencilerinden anlamlı ziyaret

Adana'nın Kozan ilçesinde 'Genç Fatihler' olarak bilinen Fatih Anadolu Lisesi öğrencileri, Okul Müdürü Aytaç Arslan ile birlikte 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Gazi İlköğretim Okulu'nda bulunan engelli öğrencileri ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 20:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gazi İlköğretim Okulu'nda eğitim öğretim gören zihinsel engelli öğrenciler ile yakından ilgilenen 'Genç Fatihler', öğrencilere çiçek takdim ederek Okul Müdürü Aziz Özyürek'ten öğrenimleri hakkında bilgi aldı. Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Aytaç Arslan, ?Öncelikle engelli vatandaşlarımızın 3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nü kutlarım. Engelli olmak bir kusur değil, onları anlamamak büyük bir kusur sloganıyla yola çıktık. Öğrencilerimizin engelli insanlara bakış açısını değiştirmek için bu etkinliği gerçekleştirdik. Engelli vatandaşlardan uzak durmak yerine onlarla iletişin kurmalıyız. Unutmamalıyız ki bizler de birer engelli adayıyız.? dedi.

Aziz Özyürek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Fatih Anadolu Lisesi Müdürü Aytaç Arslan, öğretmen ve öğrencilerine sınıfları gezdirerek öğrenimleri hakkında bilgi verdi. Kozan'da sadece kendi okullarında engelli öğrencilere yönelik sınıflar olduğunu dile getiren Özyürek, sınıf malzemelerinin hayırsever vatandaşların yardımıyla karşıladıklarını vurguladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber