İmece usulü pişirilen aşure bin 200 kişiye ikram edildi

Yozgat'ın Sorgun ilçesi Ahmetfakılı İlköğretim Okulu sosyal kulüplerince düzenlenen aşure gününde, pişirilen 8 kazan aşure bin 200 vatandaşa ikram edildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 21:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aşure etkinliğine Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, Ahmetfakılı Belediye Başkanı Osman Yılmaz, İş-Kur İl Müdür Yardımcısı Nevzat Atak, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Murat Demir, okul müdürleri, öğretmenler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Sorgun Kaymakamı Levent Kılıç, yaptığı açıklamada aşure etkinliğinin veli ve okul dayanışmasının yanı sıra vatandaşların da kaynaşmasına vesile olduğunu söyledi. Kaymakam Kılıç, "Ahmetfakılı halkı bu tür etkinliklerde sık sık bir araya gelerek dayanışmanın en güzel örneğini sergiliyor. Vatandaşlarımızın bu tavrı takdir edilecek düzeyde. Ben de bu güzel birlikteliği hazırlayan vatandaşlarımızla bir araya gelmek istedim. Ahmetfakılı İlkokulu ve Ortaokulu da bu tür etkinliklerle örnek teşkil ediyor. Bu tür organizasyonların devamlılığı öğretmen, öğrenci, veli ilişkilerini güçlendiriyor. Ben kendilerini kutluyorum." dedi.

Okul müdürü Mustafa Tuncer de öğretmen ve öğrencilerin bu tür etkinlikleri severek yaptığını ve yıl içerisinde birbirinden farklı etkinlikler düzenlediklerini belirtti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber