Büyükşehir'in Yüreğir'deki 3 köprü inşaatı devam ediyor

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Yüreğir'de yapımı devam eden köprü inşaatları ile Kozan Yolu ile Yeşil Bulvar'ın kesiştiği noktadaki kavşak çalışmalarını denetledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 04 Aralık 2012 19:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Büyükşehir Belediyesi'nin Yüreğir'de Sarıçam Deresi üzerinde 2, Yeşil Bulvar'da da bir olmak üzere 3 köprü inşa ettiğini ve bu köprülerin tamamlanma aşamasına geldiğini belirten Zihni Aldırmaz, ?Özgür Mahallesi'nde Sarıçam Deresi üzerinde çalışmaları son aşamaya gelen 44 metre uzunluğunda 30 metre genişliğindeki köprü ile Kozan Yolu, D-400 karayoluna bağlanacak. Böylece bölgede trafik akışı rahatlayacak. Aynı dere üzerinde bir başka köprü inşaatı ise Çamlıbel ile Kiremithane mahallelerini birbirine bağlayacak. Bu köprünün de uzunluğu 46 metre, genişliği ise 25 metre. Bu köprüleri en kısa sürede tamamlayıp hizmete sunmak istiyoruz.? dedi.

PTT Evleri Mahallesi'nde Yeşil Bulvar üzerinde bir başka köprü inşaatının da bitmek üzere olduğunu kaydeden Zihni Aldırmaz, ayrıca Yeşil Bulvar ile Kozan yolunun kesiştiği noktadaki kavşak çalışmalarını da denetledi. Çalışanlara çikolata ikram eden Zihni Aldırmaz, çalışmalar tamamlandığında Yüreğir'deki trafik akışının daha da rahatlayacağının altını çizdi.

Zihni Aldırmaz, doğu-batı, güney-kuzey ayrımı yapmadan Adana'nın her bölgesinde akıllı dokunuş projesi kapsamında çalışmalar yapıldığını hatırlatarak, ?Amacımız Adanalıya en iyi hizmeti vermek.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber