Rögar kapaği hirsizlari polise yakalandi

Başiskele ve Gölcük'te, İSU'ya ait kanalizasyon ve rögar kapaklarını çalarak hurdacıya sattıkları öne sürülen 3 kişi, polisin takibi sonucu yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2012 11:14, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Son zamanlarda sıklaşan rögar ve kanalizasyon kapakları hırsızlıkları üzerine Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri bir çalışma başlattı. Yapılan teknik ve fiziki çalışmanın ardından polis, zanlıların kimliklerini tespit etti.

Ö.G.B (21), T.U.B (20) ve K.A (19) isimli şahıslar, Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Yuvacık'ta yakalandı. Gözaltına alınan 3 kişi, sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürüldü. Zanlıların Başiskele ve Gölcük ilçelerinde değişik tarihlerde toplam 41 adet rögar ve kanalizasyon kapağı çaldığı belirlendi. Çaldıkları demir kapakları İzmit Sanayi Sitesi'nde bulunan hurdacı Y.N. isimli şahsa satıldığı tespit edildi.

Ayrıca zanlıların, İzmit Serdar Mahallesi'nde bir inşaattan inşaat demiri çaldıkları belirlendi.

Hurdacıdan polis tarafından geri alınan çalıntı malzemeler sahiplerine teslim edildi. Hurdacı Y.N. isimli şahsa da çalıntı malzeme satın almaktan dolayı yasal işlem yapıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber