Hacılar'da 15 bin ton asfalt kullanıldı

Kayseri Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, 2012 yılı Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin çalışmalarını değerlendirdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2012 19:46, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başkan Herdem, bu yıl yaz dönemi içerisinde 15 bin ton asfalt serdiklerini söyledi.

Çalışmalarla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Herdem, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin yaz döneminde gerçekleştirdikleri çalışmaları tamamladıklarını belirterek, ?Acil durumların dışında bugüne kadar planladığımız yollar, asfaltlama, stabilize yol çalışmasını tamamlamış bulunuyoruz. Bu yıl yaklaşık 15 bin ton asfalt kullandık. Bunun 2 bin tonunu yama, diğer kalanını ise serme şeklinde gerçekleştirdik. Asfalt çalışması yaptığımız yaklaşık 15 caddenin yarısında altyapı çalışması yenilenmiş oldu. Bir kısmında kanalizasyon çalışması, bir kısmında su şebekesi çalışması tamamen yenilendi. Bunlardan Özgüneş Caddesi, Güdükler Caddesi, Ören Caddesi, Tepe Dibi Caddesi ve Alaçayır caddelerinin hem kanalizasyon hem su şebekesi hem de asfaltını tamamen yeniledik.? dedi.

"17 BİN METREKARE PARKE VE BORDÜR ÇALIŞMASI YAPTIK"

Asfalt çalışmasının haricinde de parke, bordür ve cep otoparkları yaptıklarını ifade eden Hacılar Belediye Başkanı Ahmet Herdem, ?Yaklaşık 9 bin metre bordür ve 8 bin metrekare de parke çalışması ve 4 adette araç otoparkı yapımını tamamladık.? diye konuştu.

Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte karla mücadele çalışmalarına başlayacaklarını belirten Başkan Herdem, ?Kar yağışının başlaması ile birlikte karla mücadeleye motive olduk. Greyder, kepçeler, kamyonlar, kumlama ve tuzlama makineleri ile birlikte 10 araçla çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İnşallah tüm hemşehrilerimizi sağlıklı bir şekilde evlerine ve iş yerlerine ulaştırmayı amaçlıyoruz.? şeklinde konuştu.

Başkan Herdem tüm bu çalışmalarda emeği geçen müteahhit firmalar ve belediye personeline teşekkür etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber