Adana'da 3 kişinin öldüğü silahlı kavga

Adana'da, 5 ay önce meydana olayda 1'i çocuk 3 kişinin ölümüne neden olduğu iddia edilen zanlı Tekirdağ'da yakalandı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alınan bilgiye göre, 13 Temmuz'da meydana gelen silahlı kavga sırasında av tüfeğiyle Hüseyin ve Mehmet Akçad ile o sırada yoldan geçen 7 yaşındaki Mehmet Demir'i öldürdüğü ileri sürülen Yaşar I. olaydan sonra kaçtı.

Zanlının yakalanması için araştırma yapan Adana Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerin, Yaşar I'nın Tekirdağ'da bir eczaneden ilaç aldığını belirledi.

Araştırmalarını bu yönde genişleten ekipler, tanınmamak için sakal uzatan ve başka bir kişi adına hazırlanmış sahte nüfus cüzdanı kullanan Yaşar I'nın adresini tespit etti.

Düzenlenen operasyonda yakalanan zanlının üstünden bir adet tabanca, iki adet şarjör ile 16 adet mermi çıktı.

Zanlı getirildiği Adana'da, Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

-Olay-

13 Temmuz'da merkez Yüreğir ilçesi Ulubatlı Hasan Mahallesi'nde meydana gelen olayda, daha önceden aralarında husumet bulunduğu öğrenilen iki aile arasında tartışma çıkmış, tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Yaşar I. pompalı tüfekle Hüseyin Akçad, Mehmet Akçad'a ateş etmişti.

Olayda Hüseyin ve Mehmet Akçad ile o sırada yoldan geçen 7 yaşındaki Mehmet Demir ağır yaralanmış, 3 kişi de kaldırıldıkları hastanede hayatlarını kaybetmişti.

Bu arada, 7 yaşındaki Mehmet Demir'in evlerindeki buz dolabı çalışmadığı için, komşularına buz almaya giderken vurulduğu öğrenilmişti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber