20 ülkenin turizmcileri İzmir'de buluştu

Travel Turkey İzmir Fuarı'nda, Türkiye'nin önde gelen tur operatörleri, otelleri, havayolu şirketleri ve acentelerinin yanısıra 20 ülkeden ve 60 yöreden 700'ü aşkın katılımcı yer aldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 14:22, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Ticaret A.Ş. (İZFAŞ), Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) ve Hannover Messe International İstanbul işbirliğiyle düzenlenen fuar, firmaların mevcut işbirliklerini geliştirmesi ve yeni iş bağlantıları kurmasına zemin olması açısından Türkiye'deki en etkin platform olma özelliğini devam ettiriyor.

İzmir ağırlıklı olmak üzere Türkiye'nin turizm zenginliklerini yabancı turizmcilere ve satın almacılara göstermek, fuarın en önemli hedefleri arasında. Bu amaç doğrultusunda çeşitli ülkelerden tur operatörleri ve seyahat acentelerinden satın almacılar, ?Hosted Buyer Programı? adı altında ağırlanıyor.

Travel Turkey İzmir, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Ticaret Odası (İZTO) destekleriyle düzenleniyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı himayesindeki fuarın sponsorları arasında Türk Hava Yolları, Hürriyet, Power FM, TRT Belgesel, Anadolu Ajansı, World Travel Channel, Karadeniz TV ve Adres Gezgini yer alıyor. 9 Aralık 2012 Pazar günü sona erecek fuar 10.00?18.30, pazar ise 10.00?17.30 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber