Ereğli'de kaza: 2 yaralı

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde gece meydana gelen iki ayrı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 15:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yaralılar Ereğli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

İlk kaza Bozahanede mevkiinde saat 00.00 sularında meydana geldi. Hasta dedesi Muharrem Şişman'ı (71) hastaneye götüren 78 SN 738 plakalı otomobil sürücüsü Emre Şişman, kavşaktan ters yöne giren M.M. idaresindeki 35 TPT 12 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışma sonrasında Emre Şişman'ın kullandığı otomobil kullanılamaz hale gelirken diğer sürücü M.M. ise olay yerinden kaçtı.

Kazada başından yaralanan Muharrem Şişman, olay yerine gelen sağlık görevlilerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kazaya karışarak olay yerinden kaçan sürücü M.M., İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından bulunarak karakola götürüldü.

ALKOLLÜ SÜRÜCÜ PARK HALİNDE Kİ ARAÇLARA ÇARPTI

Diğer kaza ise saat 01.45 sularında Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. 67 TF 935 plakalı otomobil sürücüsü Tarık Erdoğmuş, yağmurlu havada direksiyon hâkimiyetini kaybettikten sonra park halindeki 67 TU 473 ve 34 HE 6680 plakalı otomobillere çarptıktan sonra kaldırıma çıkarak durabildi.

Olay yerine gelen polisler başından yaralanan ve kan kaybeden sürücü için sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Tarık Erdoğmuş'un 251 promil alkollü olduğu tespit edildi. Polis her iki kazayla ilgili soruşturmayı sürdürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber