Ereğli Esnaf Hareketi, halkı da yanında görmek istiyor

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir grup esnafın kurduğu ?Ereğli Esnaf Hareketi? grubu, basın mensuplarıyla kahvaltılı toplantıda biraraya geldi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 15:54, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burada grup adına konuşan esnaf Murat Gerçinci, başlattıkları hareketi halk hareketine dönüştürmeyi amaçladıklarını söyledi.

Gerçinci, ?İlçemizin problemlerini dile getirmek adına esnaflar olarak bir hareket başlattık. Bunu bir halk hareketine dönüştürmeyi amaçlıyoruz. Sorunlarımızı bu şekilde çözülebileceğini düşünüyoruz. Bu bağlamda basının da desteğine ciddi ihtiyaç duyuyoruz." dedi. Arkalarında kendilerini yönlendiren, yöneten birilerini arama gayreti olduğuna dikkat çekerek, "Karadeniz Ereğli Esnaf Hareketi'nin arkasında birilerini arama gayreti beyhudedir. Bizim de bu hezeyanlarla kaybedecek zamanımız yok. Şehrimizin çok ciddi problemleri var. Polemiklerin içine girecek değiliz, cevap dahi vermiyoruz ancak iki noktanın da altını çizmek istiyoruz. Bu gayretin içinde olanlar, şehrimizin içinde bulunduğu vahameti tam olarak kavrayamamış kimseler olabilir. İkincisini ise eğer bile bile bu iddiaları dillendiriyorlarsa bu da zannediyorum iddia sahiplerinin hayatı boyunca kendi inisiyatiflerini kullanamamış, bir şeyler üretememiş, sürekli birilerinin güdümünde, yönetiminde olan kimseler olduğunu gösteriyor.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber