Lüks ikinci eller Adanalının hizmetine sunuldu

Türkiye'de ikinci el otomobil piyasasının nabzını tutan Okar Otomotiv, Adana'daki merkezinde ikinci el lüks araçları da satmaya başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 15:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yönetim Kurulu Başkanı Sami Nacaroğlu, artık Adanalılar'ın D segmenti ve üstü lüks araçları almak için İstanbul'a gitmeyeceklerini belirterek, Türkiye'nin her noktasından internet üzerinden talepte bulunan her müşteriye hizmet verdiklerini söyledi.

Sami Nacaroğlu, ikinci el otomotivde daha önce bütün arabaları birlikte satarken plus diye yeni bir bölüm kurduklarını, bu bölümde lüks araçları hizmete sunduklarını ifade etti. D segmenti ve üstü lüks araçları ikinci el plus'ta sattıklarını dile getiren Nacaroğlu, ?Adana'nın ikinci el otomobilde plus olayının içinde olduğu hissedilmiyor. Adanalılar ikinci el lüks araç almak için İstanbul'a çıkma ihtiyacı duyuyorlar. Bu ek bir maliyet. İstedikleri halde biz bunu sağlayabiliriz. Lüks araç isteyen vatandaşlarımız burada böyle bir imkân sunulduğunu bilsinler. Bunun yanında elimizde olmayan aracı İstanbul'daki stoklarımızdan tedarik edebiliyoruz. Vatandaşlarımız ikincielotomobilim.com'dan hangi aracı istiyorlarsa biz bu imkanı sağlayabiliyoruz. Burada BMV, Mercedes gibi araçları görmüyorlarsa sitemizden bakıp tedarik edebiliriz. Sıfır ve ikinci elde Türkiye'nin her tarafına internet üzerine araç teslimi yapıyoruz.? dedi.

22 yıl önce Nissan bayiliği olarak başladıkları iş hayatında daha sonra bu halkaya Subaru ve Kia'yı eklediklerini vurgulayan Nacaroğlu, ?Şu an ikincielotomobilim.com var. Bir de Otodoktor diye bir işimiz var. Bu da Türkiye'deki hemen hemen kiralama sektörünün yüzde 80'ine hizmet veren, bakım, onarım, hasar hizmet veren büyük bir servisimiz bulunuyor. Bunlara ek olarak filoların yüzde 22'si Renault olduğu için özellikle filolara yönelik Renault yetkili servisimiz var.? diye konuştu.

İstanbul'da ise Kavacık'ta ikincielotomobilim ve ikincielotomobilimplus şeklinde iki ayrı işyerleri bulunduğunu açıklayan Nacaroğlu, ?Bir üçüncü yerimizi de Beylikdüzü'ne açıyoruz. İnşaatı devam ediyor. Ocak başında operasyonel hale gelir. İstanbul'a 5- 6 yer açmayı düşünüyoruz. Hedefimiz ikinci el otomobilde, Türkiye'de 20-25 noktaya çıkmak. Bu tabii ki 5 -6 yıl içerisinde olacak.? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber