Silvan'da vatandaşın çamur çilesi

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde sağanak yağış nedeniyle yolların bozulması ve çamurların oluşmasına vatandaşlar tepki gösterdi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 12:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Silvan ilçesi Cami Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi ile Bağlar Mahallesi'ndeki Eğitim Caddesi'nde sağanak yağış nedeniyle yollarda oluşan çukur ve çamurdan kurtulmak isteyen vatandaşlar yetkililere çağrıda bulundu. Bağlar Mahallesi'nde yaşayan Bedirhan Dumrul isimli vatandaş, yolların çamurlu ve çukur olması nedeniyle evlerine çamur içinde gittiklerini söyledi. Dumrul, "Son zamanlarda aralıksız devam eden yağmur nedeniyle yollarımız bozuldu ve çamur deryasına döndü. Çamurla birlikte yaşamaktan şikayetçiyiz. Vatandaş olarak bu caddede yürüyemiyoruz. Yetkililerin bu soruna bir an önce bir çözüm bulması umuyoruz. Bağlar Mahallesi'ndeki cadde ve sokaklarda yürüyen bir çok vatandaş çamur içerisinde geçmek zorunda kalıyor. Aynı şekilde karayolunda da durum farklı değil, karayolunda oluşan çukurlar nedeniyle araçlarımız zarar görüyor. Yetkililerden mağduriyetimizi gidermesini bekliyoruz" dedi.

Yetkililer ise yağmurun ardından ilçede oluşan çukurların bir an önce doldurulması için çalışma yapılacağını dile getirdi. - DİYARBAKIR

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber