Şizofren gence özel harekatlı operasyon

Maltepe'de, şizofren hastası olduğu öğrenilen genç annesini, kız kardeşini ve komşusunu ağır şekilde darp ettikten sonra kendisini eve kilitledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 15:17, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kimseyi yanına yaklaştırmayan genç, özel harekat polislerinin yaptığı operasyon sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Olay, Girne Mahallesi Demet Sokaktaki Doğuşkent Sitesi A-10 Blok 26 numaralı dairede meydana geldi. Öner Boy isimli şizofren hastası genç, ablası Gülcan Kurt ve annesi Emine Boy'u bilinmeyen bir nedenle darp etmeye başladı. Anne ve kızın çığlıklarını duyan komşuları Turgut Alan da yardım etmek için eve girdi. Bir türlü zapt edilemeyen genç, komşuları Alan'ı da elindeki sopayla ağır şekilde darp ettikten sonra eline bıçağı alıp kendisini odalardan birine kilitledi.

Olay yerine sevk edilen polis ekiplerinin yaklaşık 2 saat süren ikna çabaları da sonuç vermeyince özel harekat polislerinden yardım istendi. Bu sırada itfaiye ekipleri de gencin pencereden atlama ihtimaline karşı zeminde hava yastığı açtı. Olay yerine gelen çok sayıda özel harekat polisi hazırlıklarını tamamladıktan sonra operasyon için binaya girdi. 10 dakika içerisinde Öner Boy'u bulunduğu yerden alarak Maltepe İlçe Emniyet Müdürlüğü Ekiplerine teslim eden özel harekat polisleri, daha sonra olay yerinden ayrıldı.

Kelepçeli olarak binadan çıkartılan Öner Boy'un kendisine çeşitli yerlerinden zarar verdiği görüldü. Polis otomobiline bindirilen Boy Maltepe Asayiş Büro Amirliği'ne götürüldü.

Boy ailesinin komşuları, gencin şizofren hastası olduğunu, bilmedikleri bir nedenle önce anne ve ablasını sonra da yardıma gelen bir komşusunu darp ettiğini anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber