Dairelerine 12.12.2012'de kavuştular

Emlak Konut GYO güvencesinde, İzmir Mavişehir'in en seçkin projesi olan Park Yaşam Mavişehir konutlarında daire teslimatları 12.12.2012 saat 12.12'de başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2012 20:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dairesini ilk teslim alan Körükçü ailesi oldu.

Bilal Körükçü, böyle bir projeden daire aldıkları için kendilerini çok şanslı hissettiklerini belirterek, dairesini 12.12.2012 saat 12.12'de teslim alarak büyük bir ayrıcalık elde ettiğini söyledi. Projenin beklentilerinin ötesinde bir imalatla gerçekleştirildiğini ifade eden Körükçü, ?Kapalı yüzme havuzu ile kışlarımızı yaza çevirecek bir projeden daire aldık, çok mutluyuz, komşularımız ile tanışmak için sabırsızlanıyoruz, taahhüt edilen zamanda teslimatlara başlandı bu yönden de çok memnunuz.? diye konuştu.

Projeyi gerçekleştiren İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yüksek Mimar Azat Yeşil de, dairelerinin yüzde 96'sının satıldığını ve artık daire sahiplerinin yakın zamanda evlerine yerleşmeye başlayacaklarını belirtti. Dairelerin kısa sürede yüzde 40 ila yüzde 50 arasında prim yaptığını kaydeden Yeşil, şöyle konuştu: ?Yatırımcılara kazandırıyoruz, ofisimize talep çok yoğun, dairelerimizin prim yaptığını duyan müşterilerimiz yatırımlarını hızlandırmak istiyor, elimizde sayılı daire kaldığı için yatırımcıları artık Park Yaşam Ticaret Merkezi'mize yönlendiriyoruz.?

Yeşil'in verdiği bilgilere göre, gayrimenkul değerleme raporlarına göre en çok talep gören ve en yüksek kira getirisi olan bölgeler arasında, Mavişehir yer alıyor. Gayrimenkul sektörünün canlılığı, ticari gayrimenkul yatırımcılarının alanına da yansıdı. Emlak Konut GYO'nun güvencesi ile oluşturulan Park Yaşam Mavişehir Ticaret Merkezi, 173 adet ofis çeşitleri ile sahiplerini bekliyor. Ofislerin yüzde 60'ı satılmış durumda. Projenin Mavişehir'de ilk ticari imara sahip arsa üzerinde kurulması ve meslek gruplarının özel yönetmeliklerine uygun olması ofis satışlarını hızlandırıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber