Bir yastıkta kırk yıl nasıl geçirilir? Bakanlık kitabını yazdı...

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Aralık 2012 07:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, ''Aile Yaşam Becerileri'' adlı bir kitap çıkardı. Bu kitapta aile içi iletişimin temel unsurları, etkili ve yetkin anne baba olma konuları yer aldı.

107 sayfadan oluşan Kitabı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Bakanlık, ''Aile Yaşam Becerileri'' adlı kitap dışında 3 kitap daha hazırladı. Aşağıdaki linklerden bu kitaplara ulaşabilirsiniz.

Modül: 01. Hayatın İlk Çeyreği

Bu eğitim anne babaların; çocuklarının devinsel (motor), duygusal, sosyal, dilsel ve zihinsel gelişimlerini destekleyebilmelerine, beklenen gelişim seyri dışında oluşabilecek durumları gözden kaçırmamalarına, davranış problemleri ile daha iyi baş edebilmelerine katkı sağlamaktadır. Kitabı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Modül: 02. Evlilik ve Aile Hayatı

Bu eğitim katılımcıların; evlilik öncesi dönemde ikili ilişkiler, eş seçimi, evlilik ve ebeveynliğe dair bir bilinç kazanmalarına, sağlıklı bir evlilik ilişkisinin gerektirdiği becerileri edinmelerine, evlilik kalitesini zenginleştirecek ve aile bağlarını kuvvetlendirecek becerileri kazanmalarına katkı sağlamaktadır. Kitabı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Modül: 04. Okul ve Aile

Bu eğitim anne babaların, çocuklarının okul deneyimlerini geliştirecek bilgi ve becerilere sahip olmalarına katkı sağlamaktadır. Kitabı bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber