'Melih Gökçek sahte Robin Hood'

Haber Giriş : 26 Ekim 2005 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'in zenginden değil, memurdan alıp fakire verdiğini savundu.

Bağımsız Eğitimciler Sendikası Genel Başkanı Gürkan Avcı, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'e "Sahte Robin Hood" benzetmesi yaptı.
Gürkan Avcı yaptığı açıklamada, Gökçek'in uygulamalarını eleştirdi. Öğretmenlerden belediye otobüslerinden indirimli faydalanmaları için her yeni öğretim yılı başında yeniden paso parası alındığını söyleyen Avcı, bu yıl paso karşılığı 21 YTL istendiğini belirterek, "Bu düpedüz kapkaççılıktır, Melih Gökçek'i insafa davet ediyoruz" dedi.

Paso ücretleri konusunda öğretmenlerden birçok şikayet aldığını aktaran Avcı, Ankaralılar'ın Türkiye'nin en pahalı doğalgazı ve suyunu kullanmanın yanı sıra en pahalı ulaşım ücretini de ödediklerini savundu.

Ramazanda iftar çadırı kuran, şenlikler düzenleyen Gökçek'in tüm bunları şişirdiği faturalarla finanse ettiğini iddia eden Avcı, şöyle dedi: "Gökçek fakir babasıdır, bu doğrudur, fakat Gökçek zenginden değil, memurdan yani fakirden alarak fakire yardım etmektedir. Yani Melih Gökçek bu durumda Sahte Robin Hood olmaktadır."

milliyet

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber