Ordu'nun en büyük sorunu proje üretmemek

Ordu İşadamları Derneği (ORİŞAD) Başkanı Avni Yılmaz, Ordu'nun en büyük sorununun proje üretmemek ve ortak iş yapma kültürünün eksikliği olduğunu söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 16:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ORİŞAD ve Dünya Gazetesi'nin ortaklaşa düzenlediği ?Değişen Dünya Piyasalarında Rekabetin Önşartı; İşbirliği, Güçbirliği ve Ortaklık? konulu ortak akıl toplantısında girişimcilere başarının yolları anlatıldı. Dünya Gazetesi Yazarı ve Yönetim Danışmanı Dr. Rüştü Bozkurt'un moderatörlüğünü yapılan toplantıda sanayiciler, mali müşavirler ve işadamları ortaklık ve işbirliği yapmanın önemini tartıştı. ORİŞAD Başkanı Avni Yılmaz, Ordu'nun en büyük sorunun proje üretmemek ve ortak iş yapma kültürünün eksikliği olduğuna vurgu yaptı. Yılmaz, bu tür toplantılarla iş dünyasını bir araya getirerek ön yargıların aşılmasını ve ortak iş yapma bilincinin yerleşmesini amaçladıklarını söyledi.

Ordu'nun en önemli sorununun proje üretmemek ve ortak iş yapma kültürünün eksikliği olduğunu söyleyen Yılmaz, neden ortaklıklar kurulamadığı, ortaklıklarda güven eksikliği ve kötü örnekleri aşmak için neler yapılması gerektiğini anlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber